Partners

Bodemkundige Dienst van België

Inagro

agrobeheercentrum

Wervel

BOSplus

Nieuwsberichten

Current Articles | Categories | Search

26.06.2020

Tot 18 sep 2020 de tijd om de boslandbouwsubsidie aan te vragen

Landbouwers die starten met agroforestry kunnen een eenmalige aanplantsubsidie (tot maximaal 80% van de gemaakte kosten, excl. BTW) ontvangen in het kader van het Programma voor Plattelandsontwikkeling (PDPO III). Deze subsidie kan jaarlijks aangevraagd worden via het e-loket van het Departement Landbouw en Visserij. Voor aanplant in het najaar van 2020 of het voorjaar van 2021 is dit mogelijk tot en met 18 september 2020. 

De subsidie boslandbouw kan je aanvragen tot uiterlijk 18 september 2020. De subsidie financiert tot 80% van de aanlegkosten (incl. plantgoed, boombescherming en arbeid). De aanvraag indienen gebeurt via het e-loket.  Heb je vragen, aarzel dan niet ons te contacteren via info@agroforestryvlaanderen.be  


Meer info omtrent de subsidie vindt u terug via http://lv.vlaanderen.be/nl/subsidies/perceel-en-dier/plant/aanplantsubsidie-voor-boslandbouwsystemen-agroforestry. Hier zal ook aangekondigd worden vanaf wanneer de inschrijvingsmodule openstaat. Nog even stap per stap overlopen wat deze subsidie inhoudt en hoe je ze aanvraagt? Bekijk het in dit filmpje. Heb je nog vragen, aarzel dan niet ons te contacteren via info@agroforestryvlaanderen.be.

© .